Om oss

+ Jobb i Stockholm AB, startades 2010 av två vänner med långvarig erfarenhet och kunskaper inom många olika områden i branschen. Vi såg en efterfrågan bland städbranschens kunder efter en leverantör som lyssnade på deras önskemål och utformade städlösningar efter deras behov. Med vår erfarenhet och vår affärsidé är det precis vad vi kan erbjuda.

 

Vår Affärside

+ Jobb i Stockholm AB, är ett pålitligt städföretag med stor kompetens. Vi lyssnar på kunden och erbjuder skräddarsydda städlösningar. Därigenom kan vi tillfredsställa den enskilde kundens totala behov av städ och renhållning.

 

Vår Vision

Är att växa och etablera oss som ett medelstort företag inom Stockholms städmarknad. Vi strävar efter att upprätthålla goda relationer med våra kunder genom samarbete, tillgänglighet, flexibilitet och en bred kunskapsbas.

 

Både företagets ledning och vår personalstyrka jobbar dagligen mot denna vision. En viktig del i detta arbete är att vi som företag tar hand om vår personal, ser till att de trivs och är motiverade i sitt arbete samt får kontinuerlig utbildning för att kunna upprätthålla en jämn kvalitet i det arbete de utför.